Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΙMPRESSIONS AND OTHER !

Θεωρω λοιπον μετα απο την ανωθεν αναρτηση πως η πρωτοβουλια για να γινει αυτο το εκπαιδευτικο αγγιζει απολυτα την επιθυμια μας οσον αφορα τις επιλογες των δυο κολλεγιων!
Αν και ακομα δεν εχουμε μπει στον εξομοιωτη (που προσωπικα μας ειναι πολυ πολυ γνωστο οτι ειναι το καλυτερο)οφειλω να δωσω συγχαρητηρια στην λειτουργια των κολλεγιων για την μεγαλη τους προσοχη που δινουν προς τους μαθητες και ανερχομενους αξιωματικους!Εκτιμω πως θα θελαμε καποιον χρονο παραπανω παρουσια στο κολλεγιο της Γλασκωβης για την μαθηση της Αγγλικης και συγκεκριμενα της Αγγλικης Ναυτικης Ορολογιας,οι εγκαταστασεις και των δυο κολλεγιων φανταζουν δυστυχως ονειρο για τα δικα μας προτυπα,η εκπαιδευση στα σωστικα μια πολυ μεγαλη εμπειρια,οι εγκαταστασεις μηχανων πραγματικα θεμελια για την πρακτικη των μελλοντικων αξιωματικων μηχανης και οπως αναφερθηκα παραπανω αναμενουμε και τον εξομοιωτη για τις περαιτερω εντυπωσεις ! !
Ευελπιστω τελος η παρουσια μας εδω να εχει καποιο αντικτυπο και οι εφοπλιστες να μας προσφερουν εργασια στα πλοια τους καθως και εξοπλισμο για την εκπαιδευση μας, τα σχολεια οπως τα δικα μας καποτε πριν τα σταματησουν εβγαζαν μεγαλους και συνειδητοποιημενους αξιωματικους ! Τα σχολεια αυτα ειναι μια αξιολογη δεξαμενη αντλησης αξιοπιστων Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ε.Ν ! ! !

3 σχόλια:

  1. χαιρομαι παρα πολυ που οι επιλογες των κολλεγιων ανταποκρινονται στις προσδοκιες σου Παναγιωτη.
    Ελπιζω αυτο να ειναι και η αισθηση των υπολοιπων συμμετοχοντων. Θα χαρω να δω τα σχολια τους αν το ταξιδι ανταποκρινεται στους στοχους καταρτισης που εχουμε δηλωσει στην αιτηση μας
    Δυστυχω τα χρηματα που διαθεταμε για Γλωσσικη και πολιτιστικη προετοιμασια δεν εφταναν για παραπανω μερες στην Γλασκωβη. Θα το θελαμε και εμεις πολυ να κα8ισετε 2 εβδομαδες αυτο αλλα οικονομικα ηταν αδυνατον.
    Πιστευω ομως οτι απο το να διναμε τα χρηματα αυτα εδω στην Ελλαδα σε ενα φροντιστηριο αγγλικων και να κανατε 1 μηνα μαθηματα εδω με τα ιδια χρηματα καλυτερα 1 εβδομαδα εκει και μαλιστα σε ενα τοσο διασημο Ναυτικο Κολλεγιο.
    οθκ εν το πολλω το ευ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . .οπως επισης ευχαριστουμε για την δυνατοτητα που μας δωσατε να επισκευτουμε τα κολλεγια αυτα . .! Οι απαιτησεις ομως τωρα ξεκινουν και σας παρακαλουμε πολυ(οι της Γ' ταξης) να πιεσετε καταστασεις προς οφελος της εκπαιδευσης μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή